Videoovervågning til erhverv

TV-overvågning er er til dig, som har brug for kontrol over dem, som kommer og går i din virksomhed. Det er oplagt til f.eks butikker, hvor det også har en præventiv virkning mod butikstyve. Du vil altid være på forkant med hvem, som befinder sig i de overvågede områder.


Videoovervågning kan kombineres med mange af vores andre produkter og er et godt supplement til f.eks. adgangskontrol og alarmsystemer.


Skræddersyet løsninger

Uanset om i ønsker en analog eller IP løsning kan Lyngby Låse & Alarm hjælpe dig og din virksomhed. Kontakt en af vores montører og fortæl om jeres behov og vi finder en løsning der passer. Alle vores løsninger inden for TV-overvågning er skræddersyet til netop jeres virksomhed.


Priser på TV-overvågning til erhverv

I det at alle vores løsninger er skræddersyet specifikt til en virksomhed, har vi ingen faste priser. Før vi kan komme med en pris, kræver det at vi kender jeres behov.

 

Indhent uforpligtende tilbud på videoovervågning

Ønsker du at vide mere om videoovervågning til erhverv eller nogle af vores andre løsninger til erhverv, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er også altid velkommen til at kontakte os for et gratis uforpligtende tilbud.

 

Ring på telefon 4588 6088 eller skriv til mailen info@lyngbylaase.dk.

 

Du kan også læse mere om vores forskellige løsninger her på siden:

Alarmer (AIA)Adgangskontrol (ADK)

Kontaktinformation

Lyngby Låse & Alarm ApS

Buddingevej 79

2800 Lyngby

CVR: 43327666

 

Tlf.  4588 6088

Email: info@lyngbylaase.dk

Åbningstider i forretningen

Mandag - torsdag 8 - 17
Fredag 8 - 16

Produkter

TVO videoovervågning

TVO

TVO vil altid være en speciel løsning til jer som kunde. Om I ønsker en analog eller IP løsning så kan vi klare det. Kontakt en af vores montører og få en snak om jeres behov og vores løsning.