Alarm- og låsesystemer til erhverv

Lyngby Låse & Alarm installerer og servicerer NOX tyverialarmer. Det er det du skal vælge, hvis du sidder i en større virksomhed, hvor der er et behov for integration til andre anlægstyper, og hvor i ønsker en central styring af flere alarminstallationer.


Med alarmer fra NOX Systems er din virksomhed i trygge hænder. Alle alarmer er godkendt til højeste sikringsniveau (F&P godkendt) og leveres med mærkater, som fortæller at i har et alarmanlæg installeret af professionelle og dermed advarer ubudne gæster.

 

NOX - for bedre overblik og styring

Du opnår effektiv styring, når vælger alarmsystemer fra NOX. Med deres software kan du programmere din central med din PC eller via IP. Du kan nemt tilføje eller slette brugere og redigere koder, log og andre systemindstillinger. For en samlet styring af alle virksomhedens alarmanlæg er det muligt at oprette en Multi-Site styring. Integration med Microsoft Active Directory er også muligt med NOX systemerne.

 

Afhængig af dine og din virksomheds behov, kan du nemt opgradere til NOX SIMS Software eller downloade en app til din Smartphone. Her får du et bedre grafisk overblik og fleksibilitet. Du har mulighed for at indkode op til 10.000 brugere og se over 1 million hændelser i loggen.

 

Du og din virksomhed har mulighed for et fuldt integreret AIA-anlæg eller ADK-anlæg med NOX-alarmens avancerede muligheder. Der er også mulighed for at konvertere Thor, Prisma C-91 og Seculon anlæg, hvilket udløser nye funktioner såsom avancerede temperatur- og fugtmålinger. Skulle uheldet være ude og i har haft ubudne gæster, sendes der med det samme besked til en politigodkendt og døgnbemandet kontrolcentral, som sørger for øjeblikkelig udrykning udfra dine ønsker.

 

Få mere information om vores produkter

For at få mere at vide om alarmsystemer fra NOX, vores andre produkter til virksomheder eller modtage et gratis uforpligtende tilbud er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Ring på telefon 4588 6088 eller skriv til mailen info@lyngbylaase.dk.

 

Du kan også læse mere om vores forskellige løsninger her på siden:

Alarmer (AIA)  |  Adgangskontrol (ADK)  | Videoovervågning (TVO)

Kontaktinformation

Lyngby Låse & Alarm ApS

Buddingevej 79

2800 Lyngby

CVR: 43327666

 

Tlf.  4588 6088

Email: info@lyngbylaase.dk

Åbningstider i forretningen

Mandag - torsdag 8 - 17
Fredag 8 - 16

Alarmer erhverv

  • Øger sikkerheden og trygeheden

  • Præventiv effekt mod indbrud

  • Kan kombineres med andre af vores produkter

Læs mere om alarmer erhverv

Adgangskontrol erhverv

  • Nemt at styre

  • Fuld kontrol over hvem der kommer og går

  • Øger sikkerhedsniveauet

Læs mere om adgangskontrol erhverv

Videoovervågning erhverv

  • Skræddersyet løsninger

  • Stor præventiv effekt

  • Godt supplement til adgangskontrol

Læs mere om videoovervågning erhverv