Adgangskontrol erhverv

En god grund til at få installeret adgangskontrol i din virksomhed, er at du får et fuldt overblik over hvem der kommer og går. 

 

Det er nemt for dig at styre, hvilke medarbejdere der skal have adgang til hvilke rum og lokaler i virksomheden. De forskellige medarbejdere kan have forskellige rettigheder.  Adgangen kan foregå ved brug af adgangskort alene eller med adgangskort og pinkode. Du bestemmer selv, hvordan du synes at sikkerhedsniveauet skal være i din virksomhed.

 

NOX Systems

Hos Lyngby Låse & Alarm tilbyder vi adgangskontrol fra NOX systems. De tilbyder “den intelligente bygning” som bl.a. Omfatter adgangskontrol (ADK), mødebooking, alarm, elevatorstyring og m.m. NOX Systems er meget brugervenligt og du har bl.a. Mulighed for at hente en app til din Smartphone og som desuden kan styres fra din computer og tablet. Dette gør systemet meget brugervenligt. 

 

Adgangskontrol er blevet almindeligt

Både for private og virksomheder bliver adgangskontrol mere og mere almindelige, og i dag findes der produkter i mange forskellige prisklasser alt efter behov. Når der installeret adgangskontrol i en virksomhed skaber det en tryg arbejdsplads. Udover tryghed kan i som virksomhed også spare tid og besvær, hvis der skulle være nøgler der forsvinder og i forbindelse med nye og fratrådte medarbejdere.

 

Indhent uforpligtende tilbud på adgangskontrol

Ønsker du at vide mere om adgangskontrol til virksomheder eller nogle af vores andre løsninger til erhverv, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er også altid velkommen til at kontakte os for et gratis uforpligtende tilbud.

 

Ring på telefon 4588 6088 eller skriv til mailen info@lyngbylaase.dk.

 

Du kan også læse mere om vores forskellige løsninger her på siden:

Alarmer (AIA) | Videoovervågning (TVO)

Kontaktinformation

Lyngby Låse & Alarm ApS

Buddingevej 79

2800 Lyngby

CVR: 43327666

 

Tlf.  4588 6088

Email: info@lyngbylaase.dk

Åbningstider i forretningen

Mandag - torsdag 8 - 17
Fredag 8 - 16

Produkter

AxiomV

AxiomV

AxiomV er designet til fuld integration af adgangskontrol, ITV, alarmfunktioner og intelligent bygningsstyring. 

AxiomV præsentation
NOX

NOX

NOX – én sikringsløsning til alle behov

NOX præsentation