Alarmer til erhverv

Øg sikkerheden og trygheden i din virksomhed med en tyverialarm. Du får besked med det samme, hvis i skulle få udbudne gæster, så i kan reagere hurtigt. Udover det, har en alarm en stor præventiv effekt imod indbrud.


Danmarks ældste sikringsfirma

Hos Lyngby Låse & Alarm hjælper vi dig med at finde det bedste alarmsystem til din virksomheds behov. Vi er et af Danmarks ældste sikringsfirmaer, og har derfor stor erfaring med sikring af virksomheder og private hjem.


Kombiner alarmsystemet med videoovervågning

En alarm kan også kombineres med nogle af vores andre produkter f.eks. videoovervågning. Det kunne være nyttigt, hvis du f.eks. ejer en butik eller en lagerbygning, hvor i har brug for at vide, hvem der kommer ud og ind af bygningen/butikken.

 

Priser på alarmsystemer til erhverv

Vi har tyverialarmer og alarmsystemer i mange forskellige prisklasser alt efter dit og din virksomheds behov. Prisen afhænger også af om i kun har brug for et alarmsystem eller om det skal kombineres med nogle af vores andre produkter. Ring eller skriv til os med jeres behov, så vender vi tilbage med et tilbud inkl. installering hurtigst muligt.  


Indhent uforpligtende tilbud på tyverialarmer

Ønsker du at vide mere om alarmer til erhverv eller nogle af vores andre løsninger til erhverv, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er også altid velkommen til at kontakte os for et gratis uforpligtende tilbud.

 

Ring på telefon 4588 6088 eller skriv til mailen info@lyngbylaase.dk.

 

Du kan også læse mere om vores forskellige løsninger her på siden:

Adgangskontrol (ADK) | Videoovervågning (TVO)

Kontaktinformation

Lyngby Låse & Alarm ApS

Buddingevej 79

2800 Lyngby

CVR: 43327666

 

Tlf.  4588 6088

Email: info@lyngbylaase.dk

Åbningstider i forretningen

Mandag - torsdag 8 - 17
Fredag 8 - 16

Produkter

Tyverialarm

Tyverialarm

Vi kan levere tyverialarmer til alle formål.

Kontakt os og hør nærmere.

Nox

NOX

NOX – én sikringsløsning til alle behov

NOX præsentation